Här och nu.
De senaste dagarna har vi "kurerat" oss, tror vi har åkt på någon form av badklåda.
Tråkiga, stora sår/utslag. Svider, kliar och gör ont.
Lymla skit är det iallafall och sätter sig på humöret på oss alla tre.
 
MEN vi har haft det bra också =)
På min födelsedag fixade och trixade Ebba och Thomas med en hemlig present, Ellie och jag fick smita iväg ut på byn medan dom höll på. Min present blev en båtresa med hela familjen, en perfekt present tycker jag.
Kvällen avslutades med en födelsedagsmiddag tillsammans med Thomas, Ebba, Ellie, farmor AG och farbror N på restaurang L9. Super gott!!
 
Tur det finns appar som kan fixa till en.
 
På fredagen tog vi med oss mormor A och åkte till Våsbo fäbodar och kikade. När vi ändå var i "krokarna" åkte vi genom skogen till Ryggesbo och besökte loppisen där. Små fynd för tjejerna och fika till oss alla.
Hängde sen en stund hos mamma o pappa sen, tjejerna lekte och jag slumrade lite snabbt till på altanen. Det var den skönaste powernapen på länge.
 
 
Idag har vi gått omkring med pyjamas hela dagen, pysslat, slappat och tagit det lugnt.
Hoppade i kläder först när Thomas kom hem fråm jobbet och bestämde oss även då för att kvällens middag fick bli ett besök oå MAX. Sen köpte vi med olika grönsaker och dipp hem, hyrde en film till tjejerna och hoppade i pyjamaserna igen och kröp upp i sofforna.
 
 
 
Imorgon är det söndag, sen ny vecka.
Jag ser framemot en ny vecka för denna har varit jobbig.
Några veckor av ledighet kvar, skönt!!
 
Evelina....Räkna till tio, välj dina kamper och haka inte upp dig på skit saker, så ska du se att kommande veckor kommer bli grymma. Det händer allt för mycket skit och elände runt omkring oss, så strunta i oväsentliga saker och njut, må bra, gör det jag/vi vill...HÄR och NU.
 
♥♥♥