Vi kör på!!
Förra veckan rev vi ut hela Ellies rum och började om med ett tomt "skal". Målade hennes väggar, bar in hennes säng, fixade skrivhörna och sminkhörna. Sen gick vi (läs Evelina) lös med en guldspray och fixade en massa guldiga detaljer. Rummet blev riktigt bra och känns mycket större. Nu ska vi bara hitta en fin, mysig och mjuk matta till hennes golv och upp med några små detaljer till. 

(null)

Piffandet av rum smittade av sig och när Ebba frågade om vi inte kunde fixa hennes rum också hörde jag mig själv svara jaaaaaaa!! Så snabbt som blixten tömdes även hennes rum på alla saker och sen har vi spånat idéer dit in. Ebba älskar isbjörnar så nu blir rummet isbjörns inspirerat. Även Ebba ska ha en skrivhörna och en sminkhörna. Har beställt lite nya saker dit in, men det mesta ska vi försöka återanvända av saker vi redan har här hemma.  Mer bilder kommer.....

Nu är vår tanke och förhoppning att båda rummen blir klara innan halloweenfesten på onsdag. Så vi varvar måla rum med att fixa halloweendekoration och pyssel. 

(null)
(null)