Njuta varje minut.
Helg förbi och måndag gjord.
 
Imorn kör vi en tisdag och sen var man visst ledig igen och sen bara två dagar och så pang tjong helg igen. Vilka veckor vi haft och har nu framöver. Sen väntar en liten resa för oss om SAS slutar upp med sin strejk, annars är det nog risk för att vi blir hemma.
 
Men vi håller tummarna, planerar sevärdheter, funderar över packning och hoppas på det bästa.
Kul ska det iallafall bli, några nya platser även för mig och så åker vi till en av mina favorit städer.
 
"Travel is the only thing you buy that makes you richer."
 
Lycklig, glad och tacksam att jag får uppleva bland annat detta tillsammans med Thomas, Ebba och Ellie ♥ Idag kan jag säga att jag är glad över all tid vi fått tillsammans tack vare av att jag jobbat mindre, snålat på föräldradagar och ibland vridit och vänt på mina sista kronor. Jag tycker att jag med gott samvete kan säg att jag alltid prioriterat dom i första hand och många gånger valt/tänkt bort mig själv. Men det har det varit värt och fick jag göra om det skulle jag göra på samma sätt igen.
 
Än så länge vill Ebba och Ellie hänga och vara med mig och då tänker jag njuta av det var minut. För jag förstår ju att snart är det andra vänner, saker och äventyr som lockar mer än mamma =)
 
Ikväll ville Ebba spela spel med vänner och Ellie ville ta en cykeltur, så vi drog iväg på det. Cykeltur och så ville hon visa mig lite vid utegymmet.
 
  (null)