Att återupptäcka kristallernas värld.
När jag var yngre, kanske i Ebbas ålder så älskade jag kristaller och hade ett helt gäng hemma i mitt flickrum. Jag läste på om alla kristaller och tyckte så mycket om min kristall-samling.
När jag sedan flyttade hemifrån följde såklart kristallerna med, men sen hände något. "Känslan" för kristallerna försvann, livet blev annorlunda och jag beslutade mig för att "lämna tillbaka" dom till moderjord. Vill mig minnas att jag lämnade dom i skogen eller på en vacker vattenplats (kanske tänkte jag det enda men gjorde det andra, jag minns faktiskt inte)
 
Med åren har tankar runt kristaller hela tiden grott lite inom mig, men den riktigt "känslan" har inte funnits där. Men för några veckor sedan såg jag några kristaller och kände en stark känsla av att dom måste jag ha. Läste såklart på om dessa och förstod direkt varför dessa väckte min nyfikenhet.
 
Mina fina kristaller kom och då kom även tjejerna på att dom hade en lite påsen med blandade kristaller liggandes. Ebbas nyfikenhet väcktes först och jag kände direkt igen hennes nyfikenhet och känsla för kristaller och nu har även Ellie börjat bli lite nyfiken på sin lilla samling.
Våra kristaller fick följa med oss på en utflykt häromdagen, vi passade på att rena dom på en vacker plats i skogen, omringad av vatten och vattenfall.
 
För vissa är detta med kristaller bara humbug, men vet ni vad alla får själva välja vad dom tror på.
Energier, månen, stjärnor, vatten, solen, stenar och kristaller, för mig är det självklart.
 
"The earth has music for those who listen"♥