Tid med nära och kära.
Ja, tid och umgänge med nära och kära blev annorlunda i år.
Vi passade på att köra lite "pling och spring" i torsdags till våra nära och kära, det blev blommor, godis och små presenter. Vi är rätt så duktiga på det i vanliga fall också, men i år kändes det extra viktigt att visa vår uppskattning och tacksamhet till alla.
 
Har även delat ut små godispåsar till ett helt gäng kollegor som jag vet jobbar och kämpar på för fullt i vanliga fall och nu i dessa tider kämpas det på extra mycket, så ville ge lite extra "pepp" och uppskattning till dom också.
 
Shoppade på mig ett helt gäng påskpåsar i USA och dom kom verkligen till användningen nu. Hade även hittat små påskpresenter till kusinerna där, dom har nu delats ut till kusinerna och skickats till kusinen i Stockholm.
 
 
Men vi har fått lite tid tillsammans med familjen trots allt, har varit utomhus och grillat korv och kolbullar. Det tror jag många gjort denna påsk, flödet på mina sociala medier har visat bilder där alla umgåtts och träffats på avstånd utomhus.
 
Jag gissar på och antar att vi får leva med denna epidemi i några veckor till, men sen hoppas jag den blåser bort. Men den här extra varma omtänksamheten mot varandra hoppas jag stannar kvar hos oss alla.
 
Idag varnas det för storm, det är nog Moder Jord som "rensar upp",blåser bort lite elände, det är i varje fall vad jag väljer att tro. Vi har haft flera dagar med många timmar utomhus, så idag stannar vi inne med gott samvete. Vi har lite pyssel att fixa, några bilder att fota och sen i eftermiddag ska nog även vi få lite påskmat i oss.
 
Hoppas ni alla haft en bra påsk!!
Var rädd om er!!