Pepparkakor, Vimla och nyfödd prinsessa ♥
 Igår körde vi det årliga pepparkaksbaket här hemma.
Farmor och mormor bjöds in för att baka, dekorera och fika med oss.
 
"En sockerbagare här bor i staden, han bakar kakor mest hela dagen"
 
 Kom på nu att vi ju helt glömde bort att knäppa igång någon julmusik, vi babblade en massa istället och skönt var ju det att babbla och umgås tillsammans. Rulla, rulla med sin kavel och stansa ut flera olika kakor, efter ett tag tröttnar vi ur och börjar äta degen. Roligast är nog ändå att dekorera alla kakor med kristyr och alla andra små dekorationer som vi köpt hem.
 
Sedan blev det fika med pepparkakor, lussebullar, julmust, glögg och pepparkakor.
Massor med härliga, fina pepparkakor finns nu till första adventsfikat.
 
Medan vi bakade fick vi ett videosamtal från BB, en nyfödd liten tös ringde♥
Våra vänner Emma och Johan fick igår en liten dotter.
Det blev många åhh åhh åhh från vår sida telefonen men den lilla sessan själv sov så sött och var fåordig =)
Vi ser så framemot att få träffa och lära känna dig.
♥♥♥

 
 Vi har under en tid fått testa ett Vimla abonnemang via Buzzador. Det blev Ebba som äntligen fick eget nummer, jag har liksom velat hit och dit om vad jag egentligen tycker om att småbarn ska ha egen telefon och eget nummer. Men nu när jag blev erbjuden att testa detta kunde jag helt enkelt inte stå emot.
Det känns bra de gånger hon är hemma en svänga själv och i framtiden kanske hon slutar med fritids och då är det bra med en egen telefon som ligger hemma när hon är själv. Ta med den till skolan får hon inte för det ser jag ingen som helst anledning till (inte just nu iallafall)
 
Detta abonnemang har fungerat bra för Ebba, lagom med samtal, sms och data per månad. Hemma kopplar den iaf upp på wi-fi så data använder hon knappt alls. Så efter att ha testat Vimla under en tid så tror jag vi efter prövotiden kommer fortsätta med detta abonnemang för det passar oss.
 
#Vimlabuzz #Buzzador