Flickorna E

Årets första helg.
Helgen som varit:
Helgen som gått, konstigt nog kommer dessa inlägg på måndagar numera. Men idag är det ju röddag på en måndag, så idag har det ju varit "söndag" typ.
 
I fredags åkte vi ner till Stockholm hela familjen. Blev lite shopping, en promenad och fika i Gamla Stan. Kvällens middag åt vi på Prime burger, vi blev alla nöjda och mätta av vår goda mat. Hann med ett snabbt besök på Tolv Stockholm innan vi gick tillbaka till hotellrummet och lekte/tittade på film innan det var dags att sova.

Lördagen då gick vi in på Globen Shopping och shoppade bland annat på Body Shop, dom verkade sälja ut butiken för det var 40 % på en del om man shoppade några produkter. Lunchen intogs (trots mina protester ) på MC Donalds, känns som att denna familj ätit där 100 gånger den senaste veckan. Sen gick vi på rummet och gjorde oss klara för dagens stora grej, Disney On Ice. Disney-nördar som vi är så gillade vi det alla tre, det var så himla bra!! Roligt när man känner igen och kan alla sånger dom kör och det passar absolut för alla åldrar. Medan vi var på detta var pappa T ute med farbror Nicklas och körde en helkväll på stan. Så efter Disney On Ice åt vi middag, köpte lördagsgodis, tränade  på hotellgymmet och sen hade vi tjejmys på rummet.

Vi åkte hem rätt tidigt i Söndags, skönt att åka medan det är ljust och vi anade både snöfall och mycket trafik. Trafiken åt vårt håll var lugn medan det var galet mycket folk som skulle söderut. Det var skönt att komma hem tidigt, tjejerna hann fixa i sin nagelsalong och jag hann ta en promenad i snövädret.

Idag lurade vi med oss tjejerna på en promenad efter frukost, typ lunch, för vi sov länge allihopa. Det var skönt att komma ut i friska luften och äntligen få lite solsken på sig.
 
Nu sitter vi och kollar på hotell inför en kommande resa, sen ska vi alla försöka komma i säng i tid. Jag och Thomas börjar jobba imorn, men tjejerna dom lyxar till med en vecka till med jullov.

Veckan som kommer, ja nu är det dags att börja jobba igen efter ledigheten.
 
Helgens citat:
Life become easier when you let go of the unneeded stress.
If it's out of your control, don't let it worry you.

Glöm inte att ta det lugnt och njut av de kommande dagarna.
Strunta i energitjuvarna oh fokusera på energipåfyllarna ♥

Får man be om en liten tjänst??
På sluten av detta inlägg finns ett rosa hjärta, det får man gärna klicka på, då färgas det rött och jag blir glad. Det går att klicka en gång per enhet. Tack och bock säger jag till er som tar er tid för detta, ni är bäst!

 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress